A FAMASZ üde színfoltja volt a 2019-es Construmának

Kreditpontos előadást szervezett a FAMASZ a 2019-es Construma csütörtöki napjára. A szövetség, mint azt korábban több fórumon is megfogalmazta, kiemelten fontosnak tartja, hogy az építészek és a faablak gyártó vállalkozások között napi szintű párbeszéd alakuljon ki. Előadásuk rendhagyó módon egy építész moderálásával zajlott. A konferenciáról bővebben a robinwood.hu oldalon olvashatnak.

Részletes cikk: https://robinwood.hu/kiallitas/2019/03/a-famasz-erdekes-szakmai-konferenciaval-szinesiti-majd-a-construma-csutortoki-napjat/

A Construma szakkiállítás egyik leg attraktívabb standja idén a FAMASZ ’A’ pavilonba épített installációja volt. A HELLO WOOD csapatával közösen tervezett és kivitelezett stand igazi sziget volt a kiállítási forgatagban. Természetes anyagokból épített térplasztika szintű alkotás egyszerre volt találkozóhely és egyszerre mutatta meg a fa, mint alapanyagban rejlő szépséget, utalt a környezettudatos gondolkodásmód fontosságára és szimbolikusan mutatta meg a közösség világról alkotott képét.

Részletes cikk: https://robinwood.hu/kiallitas/2019/04/a-famasz-ude-szinfoltja-volt-a-2019-es-construmanak/