A CONSTRUMA kiállítás csokor és a XYLEXPO is új időpontra került

A Hungexpo Zrt. vezetősége figyelembe véve a koronavírus-járvány terjedését, az előzetes optimista becsléseket meghaladó, hosszabb időtávú hatását, a CONSTRUMA és OTTHON-Design kiállítások megrendezését az őszi időszakra halasztja.
Új időpont: 2020. október 7-11.

„Bízunk benne, hogy a kiállítást ebben az időszakban már biztonságosan tudjuk megrendezni, a korábbiakban megszokott, alapos előkészítéssel, színvonalas körülmények között. A rendezvény hozzájárulhat a gazdaság, ezen belül az építőipari ágazat lendületesebb újraindításához is, a magunk eszközeivel mindent megteszünk ennek elősegítése érdekében.
A vis maior helyzetből következő halasztás miatt az új, októberi időpontra a kiállítóink szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra tesszük át.
A már beregisztrált látogatói jelentkezések, megvásárolt jegyek érvényesek lesznek az új időpontra.”

Eddig a hír.

A kérdés már csak az, ha megrendezik októberben, akkor mi lesz a 2021-es áprilisi kiállítással. Most egy kicsit közelinek tűnik a kettő, de majd a piac eldönti. A nemzetközi kiállítások időpont-sakkozását elnézve nem csodálkoznánk, ha ez az év végül kiállítás nélkül maradna. Ez történt a Milánói Bútorszalon és a Holz Handwerk esetében is.

Bár van ellenpélda is, hiszen a két évente megrendezett Xylexpo például nem szeretne kicsúszni az idei évből, így a szokásos májusi időpontról november 10-13-ra helyezték át a rendezvényt.

Bátor húzás, ugyanakkor érthető, már csak annak okán is, mert idén így ők lesznek az egyetlen nagy megmérettetés az nemzetközi piacon.

Forrás: Robinwood.hu